BENGKEL KEKAL CANTIK MARISSA AESTHETIC KUANTAN

3:27 AM




Mesti semua dah rindu sangat nak dengar celoteh tentang tips kecantikan dari Marissa Aesthetic kan ?? 

Haa ini ada berita istimewa yang Pakar Marissa Aesthetic bawa bagi puan puan yang nak maintain jelita tuuu.. 

Marissa Aesthetic menghidangkan Bengkel Kekal Cantik istimewa sempena mood raya yang masih segar! Dalam bengkel ini penerangan tentang teknik cantik dan vitamin awet muda di tekankan. Puan puan akan berpeluang menikmati diskaun bagi rawatan kecantikan kami. Lebih best lagi puan puan juga berpeluang mencuba sendiri produk terbaik kami secara percuma pada hari bengkel 😱 😱 

Bukan itu saja.. banyak sangat topik puan puan akan belajar yang selama ni puan puan tak pernah tahu pun tentang perkara tu… wahhh sangat untung kan? banyak ilmu dan tips kecantikan yang Pakar Marissa akan kongsi bersama nanti.. 🤗 🤗 🤗

WAHHH MENARIKNYA!! BILA TU BILA TU ?? SAYA NAK DAFTAR LAHHH… 🏃♀️ 🏃♀️ 🏃♀️

KUANTAN 
🗓Date: 12 & 13 Ogos 2017 ( SABTU & AHAD )
Time: 11.00 pagi – 3.00 ptg
🏫Venue: MARISSA AESTHETIC KUANTAN
NO 48A, 1&2 FLOOR, JALAN PUTRA SQUARE 2, CHINATOWN PUTRA SQUARE, 25200 KUANTAN,PAHANG
==============================
BAYARAN ONLINE:
RM 30 - 1 org
RM 60 - 2 org
RM 90 - 3 org
==============================

***HAA RUGILAA sape yang tak daftar tu.. Pada bengkel kali ini Pakar Marissa akan memperkenalkan teknik kecantikan seperti, menghilang kedutan, menghapus pigmentasi, dan menjadi awet muda. Pakar juga memberi tips pemilihan kosmetik yang selamat dan terbaik tau.. 

JADI TUNGGU APA LAGI ??? JOM DAFTAR SEKARANG AJAK KAWAN RAMAI RAMAI KITA CANTIK BERSAMA!! 

Apa kata mereka yang telah hadir ?? PUAS HATI… SERONOK… TAK MERUGIKAN... tak percaya ?? cuba datang... 🌷 🌷 🌷

🎯SAVE THE DATE ! SAVE THE DATE ! SAVE THE DATE ! 🎯
CEPAT SMS/WHATSAPP......

WHATSAPP (JELITA KUANTAN) HANTAR KE 013- 388 1484 (SUE)
WHATSAPP (JELITA KUANTAN) HANTAR KE 013- 388 1484 (SUE)
Atau
WHATSAPP ( JELITA KUANTAN ) HANTAR KE 017-389 4748 (HIDAYAH)
WHATSAPP ( JELITA KUANTAN ) HANTAR KE 017-389 4748 (HIDAYAH)

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook