Rahsia Kekal Putih Dan Bebas Jerawat

8:35 PM


 Nak kulit kekal sihat dan cantik ? 
Nak kulit licin dan bebas jerawat ? 
         Kulit Kembali Sihat, Putih dan Licin Dengan Marissa Glutathione.


 Marissa L-Glutathione Suplemen glutathione berkualiti tinggi ini merupakan salah satu produk keluaran Marissa yang paling popular. Ia juga merupakan antara produk pertama keluaran Marissa sejak 10 tahun yang lalu dan bertahan hingga kini. Ini kerana Marissa White Glutathione sangat berguna sebagai antioksidan yang paling hebat dalam tubuh badan manusia. . Memutihkan kulit dan menjadikan kulit bersinar Salah satu manfaat yang paling banyak dicari orang dalam menggunakan glutathione ialah untuk kecantikan kulit iaitu menjadikan kulit bersinar. Glutathione juga dipercayai mampu membuat kulit lebih putih, cerah dan gebu. Sebab itulah ramai orang mencari glutathione tulen dengan tujuan untuk mendapatkan kulit yang cantik, putih dan bersinar.

Melambatkan proses penuaan kulit Selain boleh mencerahkan kulit dan menjadikan kulit putih bersinar, glutathione mampu melambatkan proses penuaan kulit. Penuaan kulit terjadi kerana proses kolagen yang terdapat di bawah lapisan kulit luar. Kolagen yang mengikis menyebabkan kulit kedut dan rapuh. Pengikisan kolagen ini biasanya disebabkan oleh makanan manis yang berlebihan. Untuk mencegahnya, anda boleh mengambil glutathione untuk memperlambatkan proses penuaan.

Meredakan penyakit kulit Salah satu manfaat yang jarang diketahui orang ialah Glutathione juga mampu meredakan penyakit kulit. Sehingga anda tak perlu risau lagi dengan permasalahan kulit anda. Jika anda mempunyai masalah kulit seperti alergik, gatal-gatal atau penyakit kulit dan lain-lain, glutathione boleh membantu mengatasi masalah kulit anda.

 Memberi kelembapan dan kesegaran kulit Kandungan antioksidan yang tinggi pada glutathione dapat melindungi kulit anda dari radikal bebas yang dapat merosak dan membahayakan struktur sel kulit. Banyak kandungan antioksidan dalam produk-produk kecantikan, namun kandungannya tidak sepenting glutathione, lebih-lebih lagi glutathione tulen.


Hubungi Kami Dicawagan Berdekatan Dengan Anda:-

Marissa Aesthetic Enterprise (Malaysia)

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook