Gemuk? Hilang keyakinan? Marissa Slimway ada untuk membantu anda

1:09 AM

NAK TURUN BERAT BADAN SEAWAL 2 MINGGU? NAK JADI KURUS DENGAN  



JOM KAMI BANTU ATASI MASALAH LEMAK DEGIL DENGAN SEGERA .



SAKSIKANLAH TRANFORMASI MEREKA YANG TELAH BERJAYA MENJADI LEBIH CANTIK APABILA MENURUNKAN BERAT BADAN. ADAKAH ANDA MAHU JADI SEPERTI MEREKA ?

ADAKAH ANDA BERDIET TAPI TIDAK TURUN?

ANDA TELAH MENCUBA PELBAGAI CARA BAGI MENURUNKAN BERAT BADAN TETAPI TIDAK BERHASIL?

TAHNIAH! ANDA TELAH MENJUMPAI RAWATAN TERBAIK UNTUK ATASI MASALAH MENURUNKAN BERAT ANDA. PROGRAM KAMI PASTI MEMBERI HASIL TERBAIK. RAMAI ORANG TELAH PUN BERJAYA. JIKA ANDA INGINKAN PERUBAHAN, BERTINDAKLAH SEKARANG.


Kami berjanji akan membuat anda berjaya untuk kurus dan kembali langsing. Program penurunan berat badan dari Marissa telah beroperasi di Malaysia selama 10 tahun. Kami telah membantu ramai orang bebas dari masalah gemuk dan lemak berlebihan. Kami tahu anda mungkin telah banyak menghabiskan duit mengikuti program lain tetapi anda gagal. Kami berjanji akan memberi anda kejayaan menjadi kurus kembali.

Kami berjanji jika program kami tidak buat anda turun berat badan. Kami akan pulangkan wang anda seratus peratus jaminan kami adalah tulen dan pasti. Kami tidak mahu anda rugi.
Kenapa kami berani berjanji???? Sudah tentu kerana kami sayangkan anda. Kami bukan beri janji palsu. Ini adalah komitmen kami kepada anda. Jom temui kami dan hilangkan timbunan lemak dengan segera. Kami akan bantu anda untuk berjaya.


Kenapa kami berjanji?

1) Kerana kami sayangkan anda dan tak nak anda buang duit lagi dengan produk yg tidak sesuai
2) Kerana kami faham hasrat anda yang mahukan program yang terbaik dari pakar seperti program kami yg dirumus khas oleh doktor kesayangan anda
3) Kerana kami faham apa yang anda perlukan.
Jom baca penerangan yang lebih jelas. Mengapakah program ini akan beri kejayaan?


Dilema yang sering dihadapi 

· Perut boroi dah tak boleh nak sorok lagi
· Takada masa nak bersenam
· Lemak menggelebeh satu badan terutama bahagian lengan, peha dan punggung
· Orang tegur mengenai double chin
· Duit dah berhabis banyak, kurusnya tak jugak
· Perut mengelebeh dan stretch mark penuh satu badan selepas bersalin
· Masalah selulit pada peha, punggung dan lengan

Obesiti menyebabkan seorang yang cantik hilang kecantikkannya. Adakah anda sanggup kehilangan kecantikkan anda kerana obesity? KATAKAN TIDAK.


Adakah anda kini tertanya-tanya macam mana program kami ini boleh membantu anda untuk kurus langsing dan awet muda? Bukankah anda dah mencuba pelbagai cara tapi gagal untuk kurus? Anda pun sudah pergi ke pusat kecantikkan yang mahal tetapi gagal. Mengapa Marissa sanggup bagi jaminan? Tak masuk akal kan? Apa bezanya program ini dengan yang lain lain? Berminat nak tahu,? Sambung baca di bawah.



Kami berbeza daripada program lain kerana kami mengaktifkan suis kurus pada tubuh anda. Nak tahu tentang suis kurus ? Saya akan Jelaskan

BAGAIMANA PROGRAM DILAKUKAN?

1. Sesi body analysis.

Dalam sesi ini, kami akan melakukan ujian bagi menilai tahap hormon badan dan mengira jumlah lemak dalam badan.

2. Sesi konsultasi

Dalam sesi ini, konsultant akan mengajar teknik langsing pantas dan memulakan rawatan.

Hubungi kami sekarang untuk sesi body analisis. Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. Apa tunggu lagi, Whatsapp kami sekarang. Harga walkin RM90.

Tak puas hati lagi dengan penjelasan kami? Anda masih tertanya tanya adakah program marissa sesuai dengan anda?

Bukan kah anda mengharapkan keajaiban berlaku dan anda boleh slim? 

Hasil kajian dr telah membuktikan bahawa setiap orang memiliki suis pembakar lemak dalam tubuh nya namun akibat kerosakan suis ini lemak menjadi tepu dan menimbun.

Apakah maksudnya suis pembakar lemak?


DI DALAM VIDEO INI KAMI MENERANGKAN BAGAIMANA ENZIM MEMECAHKAN LEMAK DALAM PERUT

KENAPA RAWATAN KAMI BERJAYA?

Kerana kami tahu masalah utama yang anda hadapi ialah kerosakan suis pembakaran lemak dalam tubuh anda? Tahukah anda suis pembakaran lemak terletak pada metabolisma ? pada sel lemak terdapat pusat atau suis yang hanya akan hidup bila metabolisma anda di betulkan. Di dalam program Marissa Slimway, kami menekankan pembaik pulihan metabolisma.

Di Marissa Slimway kami telah menjumpai teknik berkesan untuk kembali kurus dan sihat dengan mengikuti gaya pemakanan dan senaman yang telah di rancang bagi setiap kumpulan bentuk badan.

RAHSIA KURUS YANG ANDA TAK TAHU TAPI PAKAR PAKAR DAH BUAT KAJIAN DAN INI KATA MEREKA, ''kegagalan anda selama ini bukan kerana anda makan banyak atau kurang bersenam tetapi kerana anda mempunyai sistem metabolik yang LEMAH.''



Tubuh anda boleh membakar lemak semula apabila masalah ini selesai. Lupakanlah pengalaman lama yang buat anda kecewa. Dengan kajian saintifik dari pakar, anda akan senyum gembira. Tahukah anda seseorang akan tampil semakin jelita dan hensem jika berjaya mencapai berat badan yg setara dengan bmi nya?


Apabila suis rosak lemak akan berkumpul pada bahagian tubuh yang tertentu seperti di bawah 

Bentuk pisang (Kerosakan pada suis T)

Ciri-ciri "lemak berkumpul pada belakang tubuh, lengan dan peha"

 

Kekurangan suis bakar lemak menyebabkan cecair berupa lendir berkumpul di bawah kulit menjadikan kulit kelihatan.

Akibatnya :

1. Kusam dan tidak cerah. 

2. Kelesuan serta kekurangan tenaga menyebabkan selalu keletihan. 

3. Tubuh juga berbau kerana kesan inflamasi atau radang pada kulit. 


Bentuk Apple (Kerosakan pada suis C)

Ciri-ciri "lemak berkumpul pada dagu, belakang leher"





Akibatnya:

• Prestasi kognitif terjejas
• Fungsi suis bakar lemak yang disekat
• Ketidakseimbangan gula dalam darah seperti hyperglycaemia
• Mengurangkan ketumpatan tulang
• Mengurangkan tisu otot
• Tekanan darah tinggi
• Alahan
• Peningkatan lemak perut (bahagian atas pusat) dan belakang badan
• Keletihan
• Badan lemah
• Insomnia
• Sakit kepala
• Kesengsaraan
• Kebimbangan
• Mengidam makanan manis
• Pening
• Stamina badan menurun

Bentuk Pear (Kerosakan pada suis E)




Ciri-ciri pengumpulan lemak pada bahagian punggung & pinggul (atas peha)

Mereka yang mengalami masalah estrogen akan 


1. Pengumpulan lemak berlebihan pada punggung, pinggul dan atas peha.
2. Kemandulan
3. Stress

Kerosakan pada suis A

                     Ciri-ciri pengumpulan lemak pada bahagian perut atas pusat dan belakang badan


Ciri-ciri pengumpulan lemak pada bahagian perut atas pusat dan belakang badan

1. Bagi wanita, lemak sering berkumpul belakang badan, menyebabkan bentuk badan berubah & size bra bertambah.
2. Mereka juga sukar mencari size seluar yang tepat. 
3. Mempunyai perut yang lebih menonjol daripada payudara.

 Kerosakan pada suis I

Ciri-ciri pengumpulan lemak pada bahagian perut bawah pusat


Ciri-ciri pengumpulan lemak pada bahagian perut bawah pusat

1. Tubuh kelihatan gempal
2. Seringkali keletihan

Bayangkan situasi anda setelah berjaya. Pasti nya perut jadi kempiskan. Body pun ala ala gitar.



Hubungi kami sekarang untuk sesi body analisis. Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. Apa tunggu lagi, Whatsapp kami sekarang. Harga walkin RM90.



Soalan-soalan lazim yang selalu ditanya kepada consultant. 
Adakah program ini memaksa anda untuk berdiet? 

Jawapannya:

1) Tak perlu berlapar
2) Tak perlu melalui pembedahan yang menyakitkan

Habis tu? Apa yang perlu? Yang perlu ialah betulkan sistem metabolik yang tak aktif itu.

Jom kami bagi konsultasi. Datanglah berjumpa kami. Kami akan ajar teknik yang sebenar dan bimbing anda supaya anda boleh makan macam biasa dan tetap jadi kurus. Kan kami dah kata wang anda akan dipulangkan seratus peratus kalau kami gagal. Jadi……. apa lah yang rugi nya? Anda langsung tak rugi!



Hubungi kami sekarang untuk sesi body analisis. Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. Apa tunggu lagi, Whatsapp kami sekarang. Harga walkin RM90.



Siapa yang sesuai menyertai program ini?

1) Anda yang dah cuba pelbagai cara namun gagal. 

2) Anda dah diet tapi tak tahan lapar dan gastrik pulak 

3) Perut boroi 

4) Wanita lepas bersalin



Kami nak anda juga berjaya macam mereka. 

Bagaimana mereka ini berjaya? Sebabnya ialah mereka berjaya menghidupkan suis kurus dalam badan mereka. Bila suis ni hidup, mesin pecah lemak akan bekerja secara aktif dan anda akan mula merasa nikmat nya menjadi kurus. Kami menegaskan janji kami tidak kosong kerana kami mempunyai data data saintifik yang menyokong usaha kami dan hasilnya telah terbukti. Kini, semua orang mampu kembali langsing jika dia mengikuti teknik.saintifik Marissa Slimway.

Tunggu apa lagi? Lupakan lah pengalaman pahit yang lalu. kami mengajak anda bersama sama kami mencipta pengalaman baru yang hebat dan memberi sinar baru kepada anda.


Hubungi kami sekarang untuk sesi body analisis. Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. Apa tunggu lagi, Whatsapp kami sekarang. Harga walkin RM90.



Antara soalan-soalan yang sering ditanya ketika sesi body analisis

Adakah anda mengalami masalah ini? 

1) Diet bertahun tahun tapi tetap gemuk
2) Makan sediikit tapi berat badan naik
3) Memilih makanan kurang kalori tapi tetap gemuk
4) Cuba bersenam tapi tidak mampu bertahan
5) Kencing kerap terutama selepas makan dan malam
6) Kerap rasa sejuk
7) Kulit kering
8) Merasa stress dan keletihan
9) Pergerakan terasa lembab
10) Cepat letih
11) Rambut kering dan gugur
12) Selepas bersenam atau tidur lambat merasa seakan mahu demam keesokkanya
13) Sering mengalami kekejangan otot .
14) kerap sembelit
15) Merasa tidak selesa apbila perubahan cuaca berlaku (sejuk atau panas sangat)

Jika anda menjawab ya pada 3 soalan ( atau lebih) di atas, anda mengalami masalah metabolic. Jangan risau! Sesi body analisis membolehkan kami mengesan masalah tubuh badan anda. 

Jaminan kami:

1) selamat
2) berkesan
3) patuh kkm
4) tidak perlu berlapar
5) tidak ada pembedahan
6) jaminan wang di kembalikan


IKUTI KISAH KEJAYAAN




Kisah Puan Zu

''Tolonglah saya, saya benar benar nak kurus tapi malangnya apa saja percubaan pasti gagal. Adakah saya ini di takdirkan untuk gemuk seumur hidup saya?''


Kisah Puan Eli

"Saya dah tak kisah dah dulu saya memang giat nak slim tapi selepas dah buat macam macam dan gagal akhirnya saya mengalah. Saya dah bagi pada orang semua baju baju lama saya. Hasrat untuk pakai kembali dah padam''



Kisah Rina

''Lepas dapat anak ke-3 badan jadi macam badak sumbu. Dr kata sebab makan pil perancang tapi lepas rina berhenti tetap juga macam ni . Malu rina nak keluar jumpa orang rasa nak sorok je muka bawah bantal .''


Kisah Su

''Su dah follow banyak jenis program diet tapi langsung tak menjadi. Su dah baca semua pasal diet ni. Dah google macam macam tapi tubuh Su tak berdegis. Su dah kecewa dan hampir putus asa sebab badan ni makin mengembang".


Kisah Rahim

''Dulu saya ni buat kerja berat sikit mesti cepat letih, cepat berpeluh, saya pun tak selesa dengan keadaan badan saya yang macam tu. Hmmm bukan itu sahaja badan saya ni pun cepat berbau. saya nak dekat dengan orang pun malu".



    

Kisah Johari 

''Dulu saya bersukan, sejak dah tak bersukan ni body naik saya tak selesa la dgn keadaan ni''



   



Kisah Fara

''Fara benci tengok cermin. Muka Fara bulat, kembang. Mata jadi sepet dan pakai makeup pun tak membantu. Bila jumpa kawan kawan lama, dorang pun tak kenal Fara. Fara dulu pernah menang ratu cantik peringkat kampong. Memang la orang gemuk ni hilang kecantikkanya.''



 

Kisah Liza

''Dulu Liza ni ratu kebaya, sekarang body liza berbentuk empat segi dan kembang seperti lelaki. Jari jari pun kembang dan besar, cincin kahwin pun dah tak muat.''



Kisah Halimah

''Dulu kalau pakai jeans, semua orang cakap saya macam Jlo, tapi sekarang ni punggung melebar macam dulang, peha pun berkatam katam macam ahli gusti. Saya malu la macam ni. ''




Hubungi kami sekarang untuk sesi body analisis. Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. Apa tunggu lagi, Whatsapp kami sekarang. Harga walkin RM90.







"PUAS HATI DAN RAWATAN YANG SANGAT EFEKTIF ! SELEPAS MENJALANI RAWATAN ENZYME TERAPI. DALAM 2 MINGGU SAHAJA, BERAT BADAN SAYA TELAH BERKURANGAN SEBANYAK 15 KG. MASALAH EMOSI SAYA JUGA SEMAKIN STABIL. RAWATAN INI SELAMAT DAN TERNYATA BERKESAN, DAN MENDAPAT KELULUSAN KKM” – Puan Zura Hanim Bt Roslan, 45 tahun

Berikut adalah kisah beliau:

Saya mula mengalami masalah berat badan yang sangat teruk selepas melahirkan cahaya mata pertama. Pada awalnya, berat saya hanya 48 kg, dan bertambah menjadi 80kg secara mendadak dan tidak mampu turun lagi. Semakin saya cuba berpuasa dan menjaga pemakananan ia menjadi semakin teruk. Wajah saya menjadi bulat dan lemak menggeleber di bawah dagu. Bahagian belakang tubuh juga berlemak dan lengan turut menjadi terlalu besar, tubuh mula melebar. Kesemua baju-baju lama tidak dapat dipakai lagi. Saya juga menjadi mudah letih dan mengantuk. Jiran saya mengajak saya bersenam namun saya berasa terlalu letih untuk mengikutinya. Suami berasa hairan melihat saya yang sering ceria menjadi murung. 
Setelah JOIN Marissa slimway baru saya faham bahawa masalah saya berpunca dari kerosakan sistem metabolisma. Bayangkan, dalam masa 2 minggu saya dah turun 10 kilo. Ada ke program lain yang boleh bagi result macam ni, sejujurnya yang saya dah lalui memang tidak ada. Masa kita nak join, mereka akan bagi janji manis tapi result langsung tak ada. Sebab tulah saya berterima kasih kepada Marissa. Melalui kaedah yang saintifik dan terperinci masalah saya kini sudah selesai.

Saksikan testimoni kami. Bukan Puan Zura seorang sahaja yang sudah pulih dari masalah yang membelenggu hidupnya malah beratus ratus orang lagi.Telah pun merasai nya.



 


Testimoni kami


 "Puan Suria 40 Tahun Jitra Kedah"

''Dulu saya hairan juga.Mengapakah saya ni sering gagal berdiet? Pelbagai jenis diet saya cuba namun gagal. Lepas jalani body analisis Marissa Slimway saya ni jenis pisang. Memang betul pun sebab peha saya besar dan lengan pun besar. Saya juga ada perut buncit. Konsultant kata saya ni jenis campuran. Oleh sebab saya betul2 nak slim maka saya pun cuba program sebulan dan ternyata ada kesan. Sekarang saya terus ambik program 3 bulan sebab saya nak capai berat badan unggul. Saya sangat gembira sekali.'' - Rafidah 48 tahun

Program Marissa Slimway membantu membaiki suis pembakar lemak yang rosak. 



Hubungi kami sekarang untuk sesi body analisis. Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. Apa tunggu lagi, Whatsapp kami sekarang. Harga walkin RM90.





JOM! KUNJUNGI CAWANGAN MARISSA UNTUK DAPATKAN BODY ANALYSIS
 
 Marissa Aesthetic Melaka

 Marissa Aesthetic Bangi
 Marissa Aesthetic Shah Alam

HUBUNGI KAMI SEKARANG UNTUK BODY ANALYSIS.
Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. 
Apa tunggu lagi ? Whatsapp kami sekarang. Harga walk-in RM90.

 Marissa Aesthetic Kuantan
Marissa Aesthetic Semenyih
Marissa Aesthetic Kota Bharu
HUBUNGI KAMI SEKARANG UNTUK BODY ANALYSIS.
Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. 
Apa tunggu lagi ? Whatsapp kami sekarang. Harga walk-in RM90.

Marissa Aesthetic Senawang
Marissa Soho Kedah

Marissa House Johor

ADAKAH ANDA INGIN KURUS ??? TUNGGU APA LAGI..

HUBUNGI KAMI SEKARANG UNTUK BODY ANALYSIS.
Anda hanya perlu membayar RM30 sahaja bagi sesi ini jika menempah secara online atau menghubungi kami di Whatsapp. 
Apa tunggu lagi ? Whatsapp kami sekarang. Harga walk-in RM90.


Marissa Aesthetic Semenyih (HQ)
No 26-1, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih, Selangor
Tel: Dr Lin  013-6865869, Wahida 013-6922377,
Wani 010-3518484

Marissa Aesthetic Shah Alam
No G41 Laman Seri Business Park Jalan Persiaran Sukan Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor
Tel: Nora 019-4411484, Ida 013-3881353

Marissa Aesthetic Kuantan
No 48A, 1&2 Floor, Jalan Putra Square 2, Chinatown Putra Square,
25200 Kuantan, Pahang
Tel: Miza 013-8151484, Munirah 017-3893615

Marissa Aesthetic Bandar Baru Bangi
D09-02 Plaza Paragon Point,
Jalan Medan Pusat, Pusat Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel: Misha 013-7441484, Najad 013-5881484

Marissa Aesthetic Melaka
No 86, Jalan Lagenda 5, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka
Tel: Dr Helina 013-2281353, Hidayah 017-6415964

Marissa Aesthetic Kelantan
Level 21-AA-208 D’Perdana Sri Cemerlang,
Lot 319 Seksyen 27, Jalan Sri Cemerlang,
15300 Kota Bahru, Kelantan
Tel: Puan Hana 013-9851484, Zeti 013-3880987

Marissa Aesthetic Senawang
42-2A, Tingkat 1, Perniagaan Senawang Jaya, 70450 Senawang, Negeri Sembilan
Tel: Ida 013-8011484, Sue 017-3894748, Hanim 012-5451484

Marissa SOHO Kedah
B-2-3, Condo 900,Jalan Golf and Country Club 06000 Jitra, Kedah.
Tel: Husna 019-4701719, Syaz 017-2321329

Marissa House JB (Bdr Dato Onn)
No 8 Jalan Perjiranan 12/15, Perjiranan 12,
Bandar Dato Onn
81100 Johor Bahru
Tel: Liza 019-6361484

You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook